Cele mai ciudate motive de divorț. Unele sunt de-a dreptul absurde

ciudate motive de divorț

8 dintre cele mai ciudate motive de divorț, întâlnite în jurul lumii.

Dacă ar fi să facem o analiză serioasă a principalelor motive de divorț, probabil că acestea ar fi infidelitatea, certurile frecvente, violența în familie și, bineînțeles, banii. Uneori, cauzele care duc la despărțire sunt foarte ciudate. Fie că vorbim de maniere, aspect fizic sau, de ce nu, preferințele politice.

1. Social media

Știm cât de importantă este socializarea online în ziua de astăzi. O femeie din India, a decis să divorțeze de parterul său, după ce a constatat că acesta nu și-a schimbat statusul relației pe Facebook în căsătorit.

2. Vasele nespălate

Ne aflăm în secolul 21, iar femeile nu mai sunt de mult ”legate” de bucătărie. Un aspect absolut corect și normal! Un bărbat din bărbat din SUA a învățat asta pe pielea lui. Prea târziu însă, întrucât soția l-a părăsit după ce acesta și-a lăsat cana nespălată pe chiuvetă.

3. Ignorarea mesajelor

Dacă se întâmplă  frecvent, nu putem spune că acesta este unul dintre cele mai ciudate motive de divorț. Ignoranța nu are ce căuta într-o căsnicie. Este și cazul unui cuplu din Taiwan. Soția a ales să divorțeze, după ce partenerul i-a ignorat mesajele SMS.

4. Lipsa bunelor maniere

O femeie din Kuweit a intentat divorț, când a constatat că soțul său folosește o bucată de pâine, în locul furculiței. Asta, după numai o săptămână de căsnicie.

5. Spălatul rufelor

De această dată, unul dintre cele mai ciudate motive de divorț a fost găsit de un bărbat. Acesta a decis să își părăsească soția, după ce partenera i-a spălat tricoul preferat, plin cu autografe de la fotbaliști.

6. Machiajul

Imediat după nuntă, un arab și-a părăsit soția după ce a văzut-o fără machiaj. Acesta a considerat că fosta parteneră l-a mințit, pentru că nu i s-a arătat niciodată nemachiată înainte de nuntă.

7. Preferințele politice

Unul dintre cele mai ciudate motive de divorț. După 22 de ani de căsnicie, o femeie din SUA, a decis să divorțeze, după ce a aflat că soțul său l-a votat pe Donald Trump la alegerile prezidențiale.

8. Porecle

În 2009, o femeie din Arabia Saudită a divorțat după ce a aflat că soțul îi spune în secret ”Guantanamo”, după numele celebrei închisori federale din SUA. În telefonul bărbatului, numărul  soției  era salvat cu acest pseudonim. Cu toate că acesta a susținut că i s-a părut o glumă nevinovată, se pare că soția nu a găsit-o deloc amuzantă și lipsită de respect.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *